Doorzoek onze vragen en feiten:

Niet gevonden?

Neemt dan contact op met Jaarrekening Twente.

FAQ

Nee,

De meeste DGA’s hebben één of meerdere BV’s, die als ‘kleine rechtspersonen’ te kwalificeren zijn. Deze zijn niet verplicht tot accountantscontrole en mogen in principe zelf hun jaarcijfers samenstellen.


Nee,

De meeste DGA’s hebben één of meerdere BV’s, die als ‘kleine rechtspersonen’ te kwalificeren zijn. Deze zijn slechts verplicht tot het jaarlijks deponeren van de publicatiebalans met toelichting bij de Kamer van Koophandel. Het samenstellen van een volledig jaarrapport, bestaande uit jaarrekening en overige gegevens is dan ook vaak niet verplicht.


Jaarrekening Twente is een handelsnaam van Kage Consult!. Onze contact gegevens zijn als volgt:

Ja,

U ontvangt de jaarrekening, aangiften en alle andere voor u verzorgde documenten digitaal. Jaarrekening Twente gelooft niet in stapels papieren rapporten als ze niet gelezen worden. Onze digitale bestanden (.pdf) kunt u desgewenst altijd zelf afdrukken.


Jaarrekening Twente is niet goedkoop, maar wel efficiënt. Daar bovenop hanteert Jaarrekening Twente eerlijke prijzen voor de diverse werkzaamheden, gebaseerd op jarenlange ervaring. U betaalt waar u om gevraagd heeft en Jaarrekening Twente kijkt niet op een uurtje meer. Vaste prijzen, zonder voorwaarden, dat is een goede koop.