HomeJaarrekening Pakket C: Werkmaatschappij BV

Pakket C: Werkmaatschappij BV

U heeft de financiële administratie van uw besloten vennootschap goed voor elkaar en laat jaarlijks uw jaarrekening samenstellen. Ook uw belastingen (VPB en IB) brengt u bij een specialist onder. Laat Jaarrekening Twente voortaan uw specialist zijn en profiteer daarmee van onze aanbieding voor de Werkmaatschappij BV. Ook geschikt voor de uitgebreidere Holding BV met eigen activiteiten.

Onze werkwijze is vergelijkbaar met andere administratie- en accountantskantoren en kunnen desgewenst bij u op locatie en met behulp van uw software uitgevoerd worden. Uiteraard kunnen wij ook vanuit ons kantoor met eigen software één en ander voor u verzorgen.

Vanaf slechts € 750,- per jaar ontvangt u een complete jaarrekening en alle bijbehorende zaken. U betaalt toch ook niet langer te veel voor uw accountant?

Wat krijgt u voor € 750,- ?

Wanneer u gebruik maakt van pakket C, verzorgen wij voor u de volgende stukken:

  • Volledige jaarrekening met samenstellingsverklaring.
  • De publicatiebalans met toelichting ten behoeve van de Kamer van Koophandel.
  • Aangifte vennootschapsbelasting (VPB).
  • Aangifte inkomstenbelasting (IB) van u, de DGA.

Eventuele aanvullende diensten worden afzonderlijk berekend.

Voor wie is deze aanbieding bedoeld?

Om gebruik te maken van deze aanbieding gelden voorts nog de aanvullende voorwaarden. Indien u (net) buiten deze randvoorwaarden valt, neem dan gerust contact met ons op of kijk bij onze andere pakketten. De voorwaarden zijn als volgt:

  • Volledig verwerkte financiële administratie (eigen boekhouding).
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.