Iedere besloten vennootschap is verplicht de jaarstukken te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast zal ook de Belastingdienst de jaarlijkse winstaangifte (VPB) willen ontvangen en u als DGA zult de aangifte IB ook moeten indienen.

Al deze verplichtingen hoeven echter geen kostbare zaak te zijn. Jaarrekening Twente kan u deze zorg al uit handen nemen voor een vast bedrag van € 350,- per jaar!

Wat krijgt u voor € 350,- ?

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, verzorgen wij voor u de volgende stukken:

 • De publicatiejaarrekening ten behoeve van de Kamer van Koophandel.
 • Aangifte vennootschapsbelasting (VPB).
 • Aangifte inkomstenbelasting (IB) van u, de DGA.

Eventuele aanvullende diensten, waaronder het verzorgen van een jaarrekening voorzien van samenstellingsverklaring, worden afzonderlijk berekend.

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden op basis van de door uw aangeleverde verwerkte financiële administratie. Wanneer u ook de financiële administratie door ons wilt laten verwerken zullen de hiermee gepaard gaande uren aanvullend in rekening gebracht worden. Voor zeer beperkte administraties met minimale mutaties (ca. 50 per jaar), zoals bij inactieve vennootschappen en Holdings, worden geen extra kosten berekend.

Voor wie is deze aanbieding bedoeld?

Feitelijk vallen alle ‘kleine rechtspersonen’ in Nederland binnen onze dienstverlening.  Uw vaste prijs zal voorts bepaald worden op basis van omvang van uw onderneming. De genoemde aanbieding geldt voor nagenoeg alle lege/ inactieve vennootschappen en (persoonlijke) Holdings.  Wilt u direct een offerte,  neem dan gerust contact met ons op. Kleine rechtspersonen zijn als volgt te definiëren:

 • Omzet lager dan € 12 miljoen
 • Balanstotaal lager dan € 6 miljoen
 • Minder dan 50 medewerkers

Voldoet u niet aan 2 van deze 3 criteria, 2 opvolgende jaren, dan bent u middelgroot (of zelfs groot), wij kunnen u dan niet helpen. Maar u zult begrijpen dat verreweg de meeste rechtspersonen in Nederland als klein gekwalificeerd worden. Voor al deze rechtspersonen geldt een beperkte publicatieplicht en geen verplichte accountantscontrole.

Waarom zou ik voor Jaarrekening Twente kiezen?

De voordelen die jaarrekening Twente u biedt zijn als volgt samen te vatten:

 • Lage kosten
   Jaarrekening Twente rekent niet met hoge tarieven, maar met vaste lage prijzen per dienst. De prijzen van onze pakketten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring.
 • Vaste prijzen
   Vast betekent bij Jaarrekening Twente ook echt vast. Afspraak is afspraak, zonder verrassingen achteraf. De door ons afgegeven prijs is altijd voor 1 boekjaar geldig.
 • 1 factuur per jaar
   Jaarrekening Twente rekent de werkzaamheden eenmaal per jaar met u af. Over het algemeen wordt de factuur opgemaakt nadat de werkzaamheden zijn afgerond (meestal na akkoord/ verzending aangifte VPB).
 • Snelle service
   De gemiddelde doorlooptijd, van ontvangst administratie tot verzending van de jaarstukken en aangiften is bij Jaarrekening Twente korter dan 1 maand. Uiteraard gaat de planning volledig in overleg met u.
 • Betrouwbaar
   U wilt graag dat afspraken worden nagekomen? Jaarrekening Twente begrijpt dat als geen ander en streeft naar 100% klanttevredenheid. Heeft u toch klachten? Laat het ons weten.
 • Hoge kwaliteit
   De kwaliteit wordt gewaarborgd door een deugdelijke dossiervorming en nauwkeurige werkwijze. Daarnaast beschikt Jaarrekening Twente over ruime ervaring, opleiding en kennis van zaken.
 • Geen overbodige werkzaamheden
   Een eerlijk advies betekent volgens Jaarrekening Twente dat de uit te voeren werkzaamheden beperkt blijven tot het noodzakelijke, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Zo krijgt u wat u nodig heeft zonder onnodige kosten.
 • No nonsense
   “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”, zeggen we in Twente. Dat geldt ook voor zakelijke dienstverlening. Geen moeilijke taal als duidelijke taal ook mogelijk is.
 • Persoonlijke service
   Bij Jaarrekening Twente valt onder service ook een persoonlijke benadering. U bent nog altijd klant en derhalve koning. Jaarrekening Twente is er voor u als ondernemer, maar ook als mens.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.